Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Fleetwood Town (3-3) || League One 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het dinsdag 28 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Fleetwood Town (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Milton Keynes Dons en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door G. Garner, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Twine, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette G. Garner zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Twine de 2-2 maakte voor Milton Keynes Dons. Milton Keynes Dons leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van S. Twine: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fleetwood Town. In de 88e minuut was het D. Batty die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Wright bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Milton Keynes Dons - Fleetwood Town 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van H. Biggins Fleetwood Town 0-1
27' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van D. Harvie Milton Keynes Dons 1-1
32' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van P. Lane Fleetwood Town 1-2
39' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van T. Parrott Milton Keynes Dons 2-2
63' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Rossiter Fleetwood Town
72' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Eisa voor M. Watters Milton Keynes Dons
73' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 3-2
78' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Biggins Fleetwood Town
80' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor C. Camps Fleetwood Town
80' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Batty voor H. Biggins Fleetwood Town
81' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor M. ORiley Milton Keynes Dons
84' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor T. Parrott Milton Keynes Dons
88' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Batty Fleetwood Town 3-3
91' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Lewington voor Z. Jules Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Fleetwood Town
Opstellingen Milton Keynes Dons - Fleetwood Town
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.