Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Lincoln City (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 5 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Lincoln City (2-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Marquis, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Darling, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette W. OHora zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milton Keynes Dons de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Milton Keynes Dons dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milton Keynes Dons - Lincoln City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Marquis met assist van A. Scully Lincoln City 0-1
39' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Darling Milton Keynes Dons 1-1
47' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. OHora Milton Keynes Dons 2-1
61' Wissel Lincoln City Wissel B. Norton-Cuffy voor T. Bishop Lincoln City
68' Wissel Lincoln City Wissel C. Maguire voor L. Cullen Lincoln City
69' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor C. Coventry Milton Keynes Dons
71' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Eisa voor T. Corbeanu Milton Keynes Dons
78' Wissel Lincoln City Wissel M. H. Sanders voor C. McGrandles Lincoln City
79' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
88' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kemp voor S. Twine Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Lincoln City
Opstellingen Milton Keynes Dons - Lincoln City
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.