Nabeschouwing Morecambe - Gillingham (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Gillingham (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Morecambe en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door R. Jackson, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Morecambe het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk J. Obika die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Morecambe - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Tutonda Gillingham
61' Wissel Gillingham Wissel R. Jackson voor D. Tutonda Gillingham
65' Wissel Morecambe Wissel A. Wildig voor A. Phillips Morecambe
72' Doelpunt Gillingham Doelpunt R. Jackson met assist van V. Oliver Gillingham 0-1
74' Wissel Morecambe Wissel J. Obika voor A. Gnahoua Morecambe
77' Wissel Gillingham Wissel D. Phillips voor O. Lee Gillingham
84' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Obika met assist van A. OConnor Morecambe 1-1
86' Wissel Gillingham Wissel C. Kelman voor T. Dickson-Peters Gillingham
94' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Kelman Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Gillingham
Opstellingen Morecambe - Gillingham
De opstellingen van Morecambe en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Morecambe - Gillingham

Morecambe en Gillingham treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Morecambe en Gillingham in de League One vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 1 keer wist de ploeg van Morecambe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Morecambe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Morecambe 0
Winst Gillingham 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Morecambe op een 21e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 22e plaats.