Nabeschouwing Morecambe - Milton Keynes Dons (0-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Milton Keynes Dons (0-4)

Het League One duel tussen Morecambe en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 0-4 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Eisa, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. ORiley op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Milton Keynes Dons, waarmee H. Darling zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Milton Keynes Dons in de 82e minuut, nadat M. ORiley de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Milton Keynes Dons.

LIVE Morecambe - Milton Keynes Dons 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa met assist van M. ORiley Milton Keynes Dons 0-1
32' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor S. McLoughlin Morecambe
34' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor W. OHora Milton Keynes Dons
40' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. ORiley Milton Keynes Dons 0-2
46' Wissel Morecambe Wissel A. Gnahoua voor R. McLaughlin Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel L. Gibson voor C. Duffus Morecambe
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor E. Robson Milton Keynes Dons
64' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Darling met assist van S. Twine Milton Keynes Dons 0-3
82' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. ORiley met assist van S. Twine Milton Keynes Dons 0-4
90' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Parrott voor M. ORiley Milton Keynes Dons
91' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor M. Eisa Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Milton Keynes Dons
Opstellingen Morecambe - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Morecambe en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.