Nabeschouwing Morecambe - Plymouth Argyle (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Plymouth Argyle (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Morecambe en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Ayunga, waarmee Morecambe met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle kwam na 12 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Mayor, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Morecambe - Plymouth Argyle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Ayunga Morecambe 1-0
12' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt D. Mayor Plymouth Argyle 1-1
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Broom voor P. Camara Plymouth Argyle
65' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor C. Jones Morecambe
72' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Agard voor L. Jephcott Plymouth Argyle
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor R. Hardie Plymouth Argyle
79' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
81' Wissel Morecambe Wissel W. McDonald voor J. Ayunga Morecambe
84' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Galloway Plymouth Argyle
93' Wissel Morecambe Wissel F. Price voor A. Phillips Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Plymouth Argyle
Opstellingen Morecambe - Plymouth Argyle
De opstellingen van Morecambe en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.