Nabeschouwing Morecambe - Rotherham United (0-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het dinsdag 17 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Rotherham United (0-1)

Het League One duel tussen Morecambe en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rotherham United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rotherham United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Morecambe - Rotherham United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. Andresson Morecambe
46' Wissel Rotherham United Wissel R. Wood voor R. Edmonds-Green Rotherham United
60' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van O. Rathbone Rotherham United 0-1
66' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor S. McLoughlin Morecambe
68' Wissel Morecambe Wissel W. McDonald voor A. Gnahoua Morecambe
72' Wissel Rotherham United Wissel J. Mattock voor S. Ferguson Rotherham United
76' Wissel Morecambe Wissel S. Harrison voor J. McPake Morecambe
78' Wissel Rotherham United Wissel K. Sadlier voor J. Kayode Rotherham United
88' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
94' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. Cooney Morecambe
94' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Rotherham United
Opstellingen Morecambe - Rotherham United
De opstellingen van Morecambe en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.