Nabeschouwing Oxford United - Bolton Wanderers (2-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Bolton Wanderers (2-3)

Het League One duel tussen Oxford United en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. Bodin, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. John, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette B. Bodin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Fossey de 2-2 maakte voor Bolton Wanderers. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bolton Wanderers dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Bakayoko de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Oxford United - Bolton Wanderers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Oxford United Doelpunt B. Bodin Oxford United 1-0
10' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. John met assist van A. Morley Bolton Wanderers 1-1
20' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Dempsey voor K. Lee Bolton Wanderers
26' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor E. Moore Oxford United
32' Doelpunt Oxford United Doelpunt B. Bodin met assist van G. Whyte Oxford United 2-1
38' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt M. Fossey Bolton Wanderers 2-2
65' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor B. Bodin Oxford United
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor A. Morley Bolton Wanderers
70' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor H. Kane Oxford United
74' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor O. Afolayan Bolton Wanderers
75' Wissel Oxford United Wissel R. Williams voor G. Whyte Oxford United
76' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Seddon Oxford United
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor D. Charles Bolton Wanderers
86' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Bakayoko met assist van M. Fossey Bolton Wanderers 2-3
87' Wissel Oxford United Wissel S. Baldock voor S. Seddon Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Bolton Wanderers
Opstellingen Oxford United - Bolton Wanderers
De opstellingen van Oxford United en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.