Nabeschouwing Oxford United - Charlton Athletic (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Charlton Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. Williams, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brannagan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Charlton Athletic vervolgens op 2-1. Het was C. Washington die vanaf 11 meter wist te scoren in de 36e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Oxford United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Oxford United Doelpunt R. Williams Oxford United 1-0
31' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan Oxford United 2-0
36' Penalty Charlton Athletic Penalty C. Washington Charlton Athletic 2-1
37' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
63' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Davison voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
67' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
71' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor S. Winnall Oxford United
71' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Watson voor G. Dobson Charlton Athletic
78' Wissel Oxford United Wissel N. Holland voor M. Sykes Oxford United
87' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
90' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Clayden voor C. Gunter Charlton Athletic
92' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor G. Whyte Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Charlton Athletic
Opstellingen Oxford United - Charlton Athletic
De opstellingen van Oxford United en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Charlton Athletic

Oxford United en Charlton Athletic treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Oxford United favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Charlton Athletic slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Oxford United 3
Winst Charlton Athletic 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 16e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 17e plaats.