Nabeschouwing Oxford United - Fleetwood Town (3-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Fleetwood Town (3-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 3-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Oxford United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. McNally. Oxford United vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brannagan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Matete.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat N. Holland de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Fleetwood Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Oxford United Doelpunt L. McNally met assist van H. Kane Oxford United 1-0
13' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan met assist van J. Henry Oxford United 2-0
20' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor J. Garner Fleetwood Town
40' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Matete met assist van P. Lane Fleetwood Town 2-1
52' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor M. Clark Fleetwood Town
65' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Batty Fleetwood Town
67' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor B. Bodin Oxford United
69' Doelpunt Oxford United Doelpunt N. Holland met assist van S. Seddon Oxford United 3-1
72' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor M. Clark Fleetwood Town
73' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Holgate voor T. Clarke Fleetwood Town
79' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor J. Hanson Oxford United
84' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Matete Fleetwood Town
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor G. Whyte Oxford United
91' Wissel Oxford United Wissel J. Cooper voor N. Holland Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Fleetwood Town
Opstellingen Oxford United - Fleetwood Town
De opstellingen van Oxford United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.