Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (0-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (0-0)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Oxford United en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Oxford United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Oxford United, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Chris Sarginson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Oxford United - Wycombe Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
87' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor J. Obita Wycombe Wanderers
89' Wissel Oxford United Wissel N. Holland voor A. Forde Oxford United
89' Wissel Oxford United Wissel S. Long voor M. Sykes Oxford United
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Stevens Oxford United
93' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
97' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor C. Thompson Wycombe Wanderers
97' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
99' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Oxford United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Oxford United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers

Oxford United en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 13 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Oxford United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Oxford United 2
Winst Wycombe Wanderers 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 8e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 7e plaats.