Nabeschouwing Plymouth Argyle - Lincoln City (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Lincoln City (1-2)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door L. Jephcott, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Lincoln City kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Marquis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette M. Melbourne zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Neil Hair, waardoor Lincoln City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Plymouth Argyle - Lincoln City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van N. Ennis Plymouth Argyle 1-0
51' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Marquis met assist van A. Scully Lincoln City 1-1
62' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. Bramall Lincoln City
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel P. Camara voor J. Houghton Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor J. Edwards Plymouth Argyle
82' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Bishop Lincoln City
83' Wissel Lincoln City Wissel B. Norton-Cuffy voor T. Bishop Lincoln City
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor L. Jephcott Plymouth Argyle
88' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Cullen Lincoln City
92' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Melbourne met assist van R. Poole Lincoln City 1-2
95' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Garrick Plymouth Argyle
95' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Lincoln City
Opstellingen Plymouth Argyle - Lincoln City
De opstellingen van Plymouth Argyle en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.