Nabeschouwing Portsmouth - Ipswich Town (0-4) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Ipswich Town (0-4)

Het League One duel tussen Portsmouth en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 0-4 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door M. Bonne, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Chaplin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee S. Aluko zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ipswich Town in de 75e minuut, nadat W. Burns de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Ipswich Town.

LIVE Portsmouth - Ipswich Town 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
18' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Harness Portsmouth
28' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edmundson Ipswich Town
42' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Bonne Ipswich Town 0-1
50' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin met assist van J. Donacien Ipswich Town 0-2
58' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt S. Aluko met assist van C. Chaplin Ipswich Town 0-3
63' Wissel Portsmouth Wissel G. Hirst voor J. Marquis Portsmouth
63' Wissel Ipswich Town Wissel W. Burns voor K. Edwards Ipswich Town
68' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor M. Harness Portsmouth
72' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Morsy Ipswich Town
73' Wissel Portsmouth Wissel C. Ogilvie voor S. Williams Portsmouth
75' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van J. Donacien Ipswich Town 0-4
78' Wissel Ipswich Town Wissel R. Harper voor C. Chaplin Ipswich Town
85' Wissel Ipswich Town Wissel B. Celina voor S. Aluko Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Ipswich Town
Opstellingen Portsmouth - Ipswich Town
De opstellingen van Portsmouth en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.