Nabeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons (1-2)

Het League One duel tussen Portsmouth en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Eisa, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Corbeanu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Portsmouth de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Hirst. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Portsmouth kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Milton Keynes Dons dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - Milton Keynes Dons 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa met assist van M. ORiley Milton Keynes Dons 0-1
32' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor G. Hirst Portsmouth
45' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt T. Corbeanu Milton Keynes Dons 0-2
52' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Robson Milton Keynes Dons
60' Doelpunt Portsmouth Doelpunt G. Hirst met assist van K. Freeman Portsmouth 1-2
63' Wissel Portsmouth Wissel L. Thompson voor S. Williams Portsmouth
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor M. Eisa Milton Keynes Dons
73' Wissel Portsmouth Wissel J. Marquis voor G. Hirst Portsmouth
74' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Baldwin voor T. Watson Milton Keynes Dons
82' Wissel Portsmouth Wissel M. Jacobs voor K. Freeman Portsmouth
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Parrott voor T. Corbeanu Milton Keynes Dons
97' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Marquis Portsmouth
98' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Milton Keynes Dons
Opstellingen Portsmouth - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Portsmouth en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.