Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (4-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Sunderland (4-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 4-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Harness, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Brown op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Portsmouth, waarmee J. Marquis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Portsmouth in de 61e minuut, nadat J. Marquis de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Sunderland 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van L. Brown Portsmouth 1-0
33' Doelpunt Portsmouth Doelpunt L. Brown met assist van J. Marquis Portsmouth 2-0
41' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Tunnicliffe Portsmouth
45' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis met assist van R. Curtis Portsmouth 3-0
46' Wissel Sunderland Wissel C. Doyle voor E. Embleton Sunderland
61' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis Portsmouth 4-0
69' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor L. Dajaku Sunderland
74' Wissel Sunderland Wissel D. Neil voor C. Evans Sunderland
74' Wissel Portsmouth Wissel L. Thompson voor M. Harness Portsmouth
84' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Neil Sunderland
85' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor J. Marquis Portsmouth
92' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Sunderland
Opstellingen Portsmouth - Sunderland
De opstellingen van Portsmouth en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.