Nabeschouwing Rotherham United - Bolton Wanderers (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 1 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 1 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Bolton Wanderers (2-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Doyle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette M. Smith zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Rotherham United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Bolton Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van S. Ferguson Rotherham United 1-0
42' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Doyle met assist van G. Johnston Bolton Wanderers 1-1
43' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor O. Afolayan Bolton Wanderers
53' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Ogbene Rotherham United
62' Wissel Rotherham United Wissel K. Sadlier voor B. Wiles Rotherham United
68' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Dixon Bolton Wanderers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor E. Doyle Bolton Wanderers
73' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor F. Ladapo Rotherham United
74' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van C. Ogbene Rotherham United 2-1
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel H. Brockbank voor A. Senior Bolton Wanderers
83' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
84' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Gordon voor D. John Bolton Wanderers
93' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor O. Rathbone Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Bolton Wanderers
Opstellingen Rotherham United - Bolton Wanderers
De opstellingen van Rotherham United en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.