Nabeschouwing Rotherham United - Cheltenham Town (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Cheltenham Town (1-0)

Het League One duel tussen Rotherham United en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Cheltenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Raglan voor S. Long Cheltenham Town
24' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van M. Ihiekwe Rotherham United 1-0
31' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor W. Boyle Cheltenham Town
38' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. NLundulu Cheltenham Town
62' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Ramsey voor A. May Cheltenham Town
70' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Etete voor D. NLundulu Cheltenham Town
75' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor M. Miller Rotherham United
82' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor O. Rathbone Rotherham United
86' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Sercombe Cheltenham Town
88' Wissel Rotherham United Wissel W. Grigg voor F. Ladapo Rotherham United
99' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Thomas Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Cheltenham Town
Opstellingen Rotherham United - Cheltenham Town
De opstellingen van Rotherham United en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Cheltenham Town

Rotherham United en Cheltenham Town treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Cheltenham Town in de League One vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Cheltenham Town favoriet. 2 keer wist de ploeg van Rotherham United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rotherham United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 1
Winst Cheltenham Town 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 4e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 14e plaats.