Nabeschouwing Rotherham United - Fleetwood Town (2-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Fleetwood Town (2-4)

Het League One duel tussen Rotherham United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-4 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door C. Morton, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Rotherham United vervolgens op 2-1. Het was K. Sadlier die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Garner de 2-2 maakte voor Fleetwood Town. Fleetwood Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van D. Andrew: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 69e minuut en kwam op naam te staan van Fleetwood Town speler C. Camps, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Rotherham United - Fleetwood Town 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Fleetwood Town Wissel M. Clark voor D. Johnson Fleetwood Town
24' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Morton met assist van C. Camps Fleetwood Town 0-1
38' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van W. Harding Rotherham United 1-1
49' Penalty Rotherham United Penalty K. Sadlier Rotherham United 2-1
54' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van C. Camps Fleetwood Town 2-2
56' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor M. Clark Fleetwood Town
61' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Andrew Fleetwood Town 2-3
66' Wissel Rotherham United Wissel D. Barlaser voor O. Rathbone Rotherham United
66' Wissel Rotherham United Wissel R. Edmonds-Green voor R. Wood Rotherham United
69' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Camps Fleetwood Town 2-4
71' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor M. Clark Fleetwood Town
73' Wissel Rotherham United Wissel W. Grigg voor J. Lindsay Rotherham United
84' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Edmondson voor C. Morton Fleetwood Town
88' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Hill Fleetwood Town
89' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Rossiter Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Fleetwood Town
Opstellingen Rotherham United - Fleetwood Town
De opstellingen van Rotherham United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.