Nabeschouwing Rotherham United - Portsmouth (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Portsmouth (4-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 4-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Harness, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette M. Smith zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Rotherham United vergroot nadat R. Wood de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 62e minuut wist B. Wiles namens Rotherham United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Portsmouth 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van W. Harding Rotherham United 1-0
41' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Ihiekwe Rotherham United
49' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van R. Tunnicliffe Portsmouth 1-1
54' Wissel Rotherham United Wissel C. Ogbene voor M. Ihiekwe Rotherham United
55' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith Rotherham United 2-1
60' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Wood met assist van D. Barlaser Rotherham United 3-1
62' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles met assist van M. Miller Rotherham United 4-1
68' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor W. Grigg Rotherham United
70' Wissel Portsmouth Wissel G. Hirst voor J. Marquis Portsmouth
72' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor R. Tunnicliffe Portsmouth
73' Wissel Portsmouth Wissel L. Thompson voor S. Williams Portsmouth
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Romeo Portsmouth
80' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor K. Freeman Portsmouth
81' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor M. Smith Rotherham United
84' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Portsmouth
Opstellingen Rotherham United - Portsmouth
De opstellingen van Rotherham United en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.