Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Ipswich Town (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur



In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Ipswich Town (1-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Johnson, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheffield Wednesday.

Wedstrijdstatistieken Sheffield Wednesday - Ipswich Town
Goals
1
0
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
82
126
Gevaarlijke aanvallen
43
35
Passes
312
585
Overtredingen
9
8
Buitenspel
5
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Sheffield Wednesday - Ipswich Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Johnson met assist van N. Mendez-Laing Sheffield Wednesday 1-0
26' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor H. Dean Sheffield Wednesday
63' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Palmer voor N. Mendez-Laing Sheffield Wednesday
70' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor I. El Mizouni Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor C. Chaplin Ipswich Town
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel T. John-Jules voor J. Windass Sheffield Wednesday
79' Wissel Ipswich Town Wissel J. Pigott voor M. Bonne Ipswich Town
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Hunt voor M. Johnson Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Ipswich Town
Opstellingen Sheffield Wednesday - Ipswich Town
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Darren Moore
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
28 Joe Wildsmith K
32 Jack Hunt V
2 Liam Palmer V
14 George Byers M
13 Callum Paterson A
40 Sylla Sow A
30 Tyreece John-Jules A
Formatie 3-4-2-1
Coach Kieran McKenna
Wissels Ipswich Town
# Speler Pos.
31 Václav Hladký K
26 Cameron Burgess V
4 Rekeem Harper M
29 Kyle Edwards M
9 Joe Pigott A
23 Omatsone Folarin Aluko A
10 James Norwood A
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Ipswich Town

Sheffield Wednesday en Ipswich Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Ipswich Town in de League One vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield Wednesday 0
Winst Ipswich Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 9e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheffield Wednesday - Ipswich Town Opstelling Sheffield Wednesday Opstelling Ipswich Town Live Sheffield Wednesday - Ipswich Town Live Sheffield Wednesday - Ipswich Town kijken Sheffield Wednesday - Ipswich Town kijken Live Sheffield Wednesday - Ipswich Town stream Sheffield Wednesday - Ipswich Town Fox Sports Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Ipswich Town Uitslag Sheffield Wednesday - Ipswich Town Statistieken Sheffield Wednesday - Ipswich Town League One 2021/2022 Sheffield Wednesday - Ipswich Town wedden Sheffield Wednesday - Ipswich Town gokken Sheffield Wednesday - Ipswich Town Unibet