Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Sunderland (3-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 2 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 2 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Sunderland (3-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Corbeanu, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kamberi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee L. Gregory zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Sunderland 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt T. Corbeanu met assist van L. Gregory Sheffield Wednesday 1-0
39' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Kamberi met assist van T. Corbeanu Sheffield Wednesday 2-0
53' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory met assist van C. Paterson Sheffield Wednesday 3-0
58' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Johnson Sheffield Wednesday
65' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor D. Neil Sunderland
68' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor B. Bannan Sheffield Wednesday
72' Wissel Sunderland Wissel E. Embleton voor L. Gooch Sunderland
82' Wissel Sunderland Wissel N. Broadhead voor A. OBrien Sunderland
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Brown voor T. Corbeanu Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor L. Gregory Sheffield Wednesday
87' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor D. Adeniran Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Sunderland
Opstellingen Sheffield Wednesday - Sunderland
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.