Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Mehmeti, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Shodipo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette J. Windass zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Obita de 2-2 maakte voor Wycombe Wanderers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti met assist van G. McCleary Wycombe Wanderers 0-1
24' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Luongo Sheffield Wednesday
54' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt O. Shodipo met assist van L. Gregory Sheffield Wednesday 1-1
50' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Windass Sheffield Wednesday 2-1
65' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Obita Wycombe Wanderers 2-2
68' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor O. Shodipo Sheffield Wednesday
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel N. Mendez-Laing voor J. Hunt Sheffield Wednesday
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel T. Corbeanu voor O. Shodipo Sheffield Wednesday
77' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
81' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor J. Windass Sheffield Wednesday
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kaikai voor G. McCleary Wycombe Wanderers
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Stewart Wycombe Wanderers
93' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers
Opstellingen Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.