Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bolton Wanderers (0-1) || League One

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One neemt Shrewsbury Town het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bolton Wanderers (0-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door D. Charles, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Shrewsbury Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Bolton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Shrewsbury Town - Bolton Wanderers
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
20
10
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
112
92
Gevaarlijke aanvallen
74
48
Passes
387
373
Overtredingen
16
8
Corners
6
4
Wissels
2
3
LIVE Shrewsbury Town - Bolton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor M. Pennington Shrewsbury Town
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor K. Lee Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
67' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Janneh voor D. Udoh Shrewsbury Town
89' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Charles met assist van O. Afolayan Bolton Wanderers 0-1
90' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
90' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. Charles Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Shrewsbury Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Shrewsbury Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Steve Cotterill
Basiselftal Shrewsbury Town
# Speler Pos.
1 Marko Maroši K
4 Ethan Ebanks-Landell V
5 Matthew Pennington V
23 George Nurse V
3 Luke Leahy M
17 Elliott Bennett M
16 David Davis M
10 Josh Vela M
14 Nathanael Ogbeta M
12 Ryan Bowman A
11 Daniel Udoh A
Wissels Shrewsbury Town
# Speler Pos.
13 Harry Burgoyne K
6 Aaron Pierre V
22 Joshua Daniels M
8 Tyrese Momodu Fornah M
28 Saikou Janneh A
15 Rekeil Pyke A
18 Tom Bloxham A
Formatie 3-4-1-2
Coach Ian Ross Evatt
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
12 Joel Dixon K
27 Alex Baptiste V
29 Liam Gordon V
15 Will Aimson V
25 George Thomason M
9 Jón Daði Böðvarsson A
17 Oladapo Afolayan A
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Bolton Wanderers

Shrewsbury Town en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Shrewsbury Town 0
Winst Bolton Wanderers 3
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 16e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Shrewsbury Town - Bolton Wanderers Opstelling Shrewsbury Town Opstelling Bolton Wanderers Live Shrewsbury Town - Bolton Wanderers Live Shrewsbury Town - Bolton Wanderers kijken Shrewsbury Town - Bolton Wanderers kijken Live Shrewsbury Town - Bolton Wanderers stream Shrewsbury Town - Bolton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bolton Wanderers Uitslag Shrewsbury Town - Bolton Wanderers Statistieken Shrewsbury Town - Bolton Wanderers League One 2021/2022 Shrewsbury Town - Bolton Wanderers wedden Shrewsbury Town - Bolton Wanderers gokken Shrewsbury Town - Bolton Wanderers Unibet