Nabeschouwing Shrewsbury Town - Cambridge United (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Cambridge United (4-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 4-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Bowman, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Cambridge United kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Iredale, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut moest Cambridge United verder met een man minder nadat A. May een rode kaart had gekregen.

In de 73e minuut was het Shrewsbury Town dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Bowman. Na 83 minuten werd de voorsprong voor Shrewsbury Town vergroot nadat R. Bowman de 3-1 wist te scoren. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het L. Leahy die namens Shrewsbury Town het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Mather bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Cambridge United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van G. Nurse Shrewsbury Town 1-0
37' Wissel Cambridge United Wissel K. McKenzie voor D. Mitov Cambridge United
53' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town
57' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
58' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Iredale met assist van A. May Cambridge United 1-1
60' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. Jones Cambridge United
65' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor E. Bennett Shrewsbury Town
68' Rode kaart Cambridge United Rode kaart voor A. May Cambridge United
70' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Brophy Cambridge United
71' Wissel Cambridge United Wissel J. Weir voor J. Brophy Cambridge United
73' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van S. Whalley Shrewsbury Town 2-1
76' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Pierre voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
78' Wissel Cambridge United Wissel S. Smith voor C. Masterson Cambridge United
83' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van L. Leahy Shrewsbury Town 3-1
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor S. Whalley Shrewsbury Town
84' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor W. Hoolahan Cambridge United
85' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Smith Cambridge United
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor J. Daniels Shrewsbury Town
90' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor S. Tracey Cambridge United
90' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt L. Leahy met assist van R. Bowman Shrewsbury Town 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Cambridge United
Opstellingen Shrewsbury Town - Cambridge United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.