Nabeschouwing Shrewsbury Town - Crewe Alexandra (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Crewe Alexandra (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Crewe Alexandra geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Cosgrove, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Mandron, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Shrewsbury Town - Crewe Alexandra 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Adebisi Crewe Alexandra
19' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Cosgrove Shrewsbury Town 1-0
35' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor M. Pennington Shrewsbury Town
36' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Murphy Crewe Alexandra
44' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt M. Mandron met assist van S. Kashket Crewe Alexandra 1-1
57' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town
64' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor T. Bloxham Shrewsbury Town
67' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
71' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor S. Robertson Crewe Alexandra
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor S. Cosgrove Shrewsbury Town
76' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Nurse voor A. Pierre Shrewsbury Town
86' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor S. Kashket Crewe Alexandra
87' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor K. Ramsay Crewe Alexandra
94' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. McFadzean voor R. Adebisi Crewe Alexandra
94' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor J. Bennett Crewe Alexandra
97' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Udoh Shrewsbury Town
99' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor D. Daniels Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Crewe Alexandra
Opstellingen Shrewsbury Town - Crewe Alexandra
De opstellingen van Shrewsbury Town en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.