Nabeschouwing Sunderland - Cheltenham Town (5-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het dinsdag 28 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Cheltenham Town (5-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Wright, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Stewart op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee R. Stewart zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sunderland geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. ONien. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sunderland. Deze werd gescoord door L. Dajaku in de 66e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Sarginson en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Cheltenham Town 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sunderland Doelpunt B. Wright met assist van A. McGeady Sunderland 1-0
28' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van C. Winchester Sunderland 2-0
30' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Freestone Cheltenham Town
38' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van A. McGeady Sunderland 3-0
46' Wissel Cheltenham Town Wissel A. May voor M. Pollock Cheltenham Town
52' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor A. May Cheltenham Town
56' Wissel Sunderland Wissel F. Alves voor T. Flanagan Sunderland
61' Wissel Sunderland Wissel L. Dajaku voor A. McGeady Sunderland
65' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. ONien met assist van C. Evans Sunderland 4-0
66' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Dajaku Sunderland 5-0
70' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor K. Joseph Cheltenham Town
70' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Barkers voor T. Perry Cheltenham Town
74' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor R. Stewart Sunderland
81' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Thomas Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Cheltenham Town
Opstellingen Sunderland - Cheltenham Town
De opstellingen van Sunderland en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.