Nabeschouwing Wigan Athletic - Lincoln City (1-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wigan Athletic het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Lincoln City (1-2)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. NLundulu, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Eyoma op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist Wigan Athletic de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Massey. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Wigan Athletic kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Seb Stockbridge, waardoor Lincoln City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Lincoln City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lincoln City Doelpunt D. NLundulu met assist van T. Bishop Lincoln City 0-1
18' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
25' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Watts Wigan Athletic
30' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Robson Lincoln City
30' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Lang Wigan Athletic
57' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Eyoma Lincoln City 0-2
58' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Pearce voor T. Bayliss Wigan Athletic
71' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor S. Humphrys Wigan Athletic
71' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Edwards voor J. McClean Wigan Athletic
76' Wissel Lincoln City Wissel R. Longdon voor L. Fiorini Lincoln City
77' Wissel Lincoln City Wissel M. H. Sanders voor T. Bishop Lincoln City
81' Wissel Lincoln City Wissel F. Draper voor D. NLundulu Lincoln City
93' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
95' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt G. Massey met assist van C. Lang Wigan Athletic 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Lincoln City
Opstellingen Wigan Athletic - Lincoln City
De opstellingen van Wigan Athletic en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.