Nabeschouwing Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en AFC Wimbledon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Wimbledon kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Rudoni. Wycombe Wanderers kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Akinfenwa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette J. Rudoni zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Wimbledon de leiding in de wedstrijd nam.

J. Jacobson zette Wycombe Wanderers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Will Finnie toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Rudoni met assist van O. Palmer AFC Wimbledon 0-1
33' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. McCormick AFC Wimbledon
51' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Assal AFC Wimbledon
62' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor C. Thompson Wycombe Wanderers
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor J. Grimmer Wycombe Wanderers
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
74' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa met assist van D. Stockdale Wycombe Wanderers 1-1
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kaikai voor S. Vokes Wycombe Wanderers
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Kaja voor A. Assal AFC Wimbledon
89' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Pressley voor O. Palmer AFC Wimbledon
92' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Rudoni met assist van E. Kaja AFC Wimbledon 1-2
93' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Rudoni AFC Wimbledon
95' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor P. Osew AFC Wimbledon
96' Penalty Wycombe Wanderers Penalty J. Jacobson Wycombe Wanderers 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon
Opstellingen Wycombe Wanderers - AFC Wimbledon
De opstellingen van Wycombe Wanderers en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.