Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Morecambe (4-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Morecambe (4-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 4-3 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Morecambe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. McCalmont. Morecambe vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Phillips op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Wycombe Wanderers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Horgan.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Vokes de 2-2 maakte voor Wycombe Wanderers. Wycombe Wanderers leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 74 minuten op voorsprong na een goal van R. Tafazolli: 3-2. In de 80e minuut was het J. Ayunga die Morecambe weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Wycombe Wanderers dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was C. Thompson de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Reeves bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Morecambe 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. McCalmont Morecambe 0-1
26' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Phillips met assist van C. Stockton Morecambe 0-2
50' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt D. Horgan met assist van J. Scowen Wycombe Wanderers 1-2
53' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van A. Stewart Wycombe Wanderers 2-2
64' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor R. McLaughlin Morecambe
71' Wissel Morecambe Wissel C. Jones voor A. Phillips Morecambe
71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor J. Obita Wycombe Wanderers
74' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt R. Tafazolli met assist van J. Jacobson Wycombe Wanderers 3-2
77' Wissel Morecambe Wissel J. Ayunga voor A. Gnahoua Morecambe
80' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Ayunga Morecambe 3-3
88' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor D. Horgan Wycombe Wanderers
92' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt C. Thompson Wycombe Wanderers 4-3
95' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor G. McCleary Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Morecambe
Opstellingen Wycombe Wanderers - Morecambe
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.