Nabeschouwing Le Mans - PSG (1-0) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 8 mei 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Le Mans het zaterdag 8 mei 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Le Mans - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Mans - PSG (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Le Mans en PSG is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Le Mans. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht Le Mans op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Armand. Helaas voor Le Mans werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest M. Narry van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Le Mans verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Le Mans - PSG
1
0
LIVE Le Mans - PSG 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Mans - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Le Mans Eigen doelpunt S. Armand Le Mans
54' Gele kaart Le Mans Gele kaart voor G. Cerdan Le Mans
59' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor J. Clément Paris Saint Germain
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Hoarau voor J. Clément Paris Saint Germain
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Chantôme voor M. Erdinç Paris Saint Germain
74' Wissel Le Mans Wissel L. Baal voor R. Lamah Le Mans
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel Y. Sankhare voor J. Maurice Paris Saint Germain
82' Wissel Le Mans Wissel João Paulo voor G. Loriot Le Mans
85' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Kezman Paris Saint Germain
88' Wissel Le Mans Wissel F. Strømstad voor M. Dossevi Le Mans
90' Rode kaart Le Mans Rode kaart voor M. Narry Le Mans
Video hoogtepunten en samenvatting Le Mans - PSG
Opstellingen Le Mans - PSG

Voorbeschouwing Le Mans - PSG

Le Mans en PSG treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Le Mans en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 15 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 5 keer wist de ploeg van Le Mans te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Le Mans. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.