Nabeschouwing PSG - Valenciennes (2-2) || Ligue 1 2009/2010

Woensdag 5 mei 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt PSG het woensdag 5 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de PSG - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Valenciennes (2-2)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen PSG en Valenciennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 30e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Erdinç. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Valenciennes dat via G. Bong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Ben Khalfallah dacht na 90 minuten te scoren voor Valenciennes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Paris Saint Germain via M. Kezman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSG - Valenciennes
2
2
LIVE PSG - Valenciennes 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Erdinç met assist van C. Makélélé Paris Saint Germain
48' Wissel Valenciennes Wissel R. Cohade voor J. Saez Valenciennes
55' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Kezman voor L. Giuly Paris Saint Germain
59' Doelpunt Valenciennes Doelpunt G. Bong met assist van D. Ducourtioux Valenciennes
61' Wissel Paris Saint Germain Wissel Ceará voor G. Hoarau Paris Saint Germain
64' Wissel Valenciennes Wissel G. Pujol voor G. Danic Valenciennes
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Maurice voor S. Sessègnon Paris Saint Germain
87' Wissel Valenciennes Wissel F. Kadir voor R. Gomis Valenciennes
90' Doelpunt Valenciennes Doelpunt F. Ben Khalfallah met assist van G. Pujol Valenciennes
90' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Kezman met assist van C. Jallet Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Valenciennes
Opstellingen PSG - Valenciennes

Voorbeschouwing PSG - Valenciennes

PSG en Valenciennes treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Valenciennes in de Ligue 1 vond plaats op 22 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Valenciennes favoriet. 2 keer wist de ploeg van PSG te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor PSG. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.