Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse (0-1) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 8 mei 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Saint-Étienne het zaterdag 8 mei 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse.

Via de Saint-Étienne - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Toulouse is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Toulouse op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gignac. Helaas voor Toulouse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Toulouse
LIVE Saint-Étienne - Toulouse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor P. Diakathé Saint-Étienne
12' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Benalouane Saint-Étienne
24' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor G. NDaw Saint-Étienne
59' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor E. Capoue Toulouse
60' Wissel Saint-Étienne Wissel D. Payet voor G. Fernandes Saint-Étienne
61' Wissel Saint-Étienne Wissel E. Riviere voor K. Mirallas Saint-Étienne
63' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Gignac Toulouse
64' Wissel Toulouse Wissel F. Mansare voor F. Tabanou Toulouse
65' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Perrin voor C. Varrault Saint-Étienne
80' Wissel Toulouse Wissel A. Ebondo voor C. MBengue Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Toulouse
Opstellingen Saint-Étienne - Toulouse

Voorbeschouwing Saint-Étienne - Toulouse

Saint-Étienne en Toulouse treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 15 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 4 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Saint-Étienne. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.