Nabeschouwing Nancy - Le Mans (3-2) || Ligue 1 2009/2010

Woensdag 5 mei 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Nancy het woensdag 5 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Le Mans.

Via de Nancy - Le Mans live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nancy - Le Mans (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Nancy en Le Mans is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Nancy. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Feret. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Le Mans dat via M. Maïga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Dossevi dacht na 26 minuten te scoren voor Le Mans, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 32e minuut scoorde Nancy via J. Feret, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Nancy via C. Malonga Ntsayi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nancy - Le Mans
3
2
LIVE Nancy - Le Mans 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nancy - Le Mans teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Nancy Doelpunt J. Feret met assist van J. Brison Nancy
24' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Maïga Le Mans
26' Doelpunt Le Mans Doelpunt M. Dossevi Le Mans
32' Doelpunt Nancy Doelpunt J. Feret met assist van J. Brison Nancy
53' Wissel Le Mans Wissel S. Corchia voor João Paulo Le Mans
55' Wissel Nancy Wissel P. Berenguer voor M. Chrétien Nancy
61' Wissel Nancy Wissel D. Bakar voor I. Dia Nancy
62' Doelpunt Nancy Doelpunt C. Malonga Ntsayi met assist van J. Feret Nancy
68' Wissel Le Mans Wissel A. Le Tallec voor M. Dossevi Le Mans
71' Wissel Nancy Wissel André Luiz voor S. Diakite Nancy
77' Gele kaart Nancy Gele kaart voor André Luiz Nancy
83' Wissel Le Mans Wissel T. Helstad voor F. Cisse Le Mans
Video hoogtepunten en samenvatting Nancy - Le Mans
Opstellingen Nancy - Le Mans

Voorbeschouwing Nancy - Le Mans

Nancy en Le Mans treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Nancy en Le Mans in de Ligue 1 vond plaats op 22 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Le Mans. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Le Mans favoriet. 3 keer wist de ploeg van Nancy te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nancy. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.