Nabeschouwing Olympique Lyon - Monaco (3-0) || Ligue 1 2009/2010

Woensdag 12 mei 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Olympique Lyon het woensdag 12 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Monaco.

Via de Olympique Lyon - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Monaco (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Lyon en Monaco is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pjanic. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Olympique Lyonnais dat via B. Gomis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. López dacht na 87 minuten te scoren voor Olympique Lyonnais, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Monaco
3
0
LIVE Olympique Lyon - Monaco 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Ederson voor K. Källström Olympique Lyonnais
14' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Adriano Pereira Monaco
28' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Pjanic met assist van Cris Olympique Lyonnais
44' Gele kaart Monaco Gele kaart voor S. Ruffier Monaco
45' Wissel Monaco Wissel Y. Mollo voor J. Pino Monaco
48' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Gomis met assist van M. Pjanic Olympique Lyonnais
61' Wissel Monaco Wissel M. Coutadeur voor H. Lukman Monaco
65' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Traoré Monaco
66' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor H. Lloris Olympique Lyonnais
70' Wissel Olympique Lyonnais Wissel S. Govou voor B. Gomis Olympique Lyonnais
71' Wissel Monaco Wissel Y. Sagbo voor M. Maazou Monaco
87' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt L. López met assist van Ederson Olympique Lyonnais
88' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Bodmer voor L. López Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Monaco
Opstellingen Olympique Lyon - Monaco

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Monaco

Olympique Lyon en Monaco treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 20 december 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.