Nabeschouwing Rennes - Nice (2-2) || Ligue 1 2009/2010

Zaterdag 8 mei 2010 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2009/2010 neemt Rennes het zaterdag 8 mei 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Route de Lorient in Rennes.

Via de Rennes - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Nice (2-2)

De Ligue 1 2009/2010 wedstrijd tussen Rennes en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 13e minuut dacht Nice op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mounier. Helaas voor Nice werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Rennes dat via J. Leroy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Marveaux dacht na 67 minuten te scoren voor Rennes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Nice via E. Faé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Nice
2
2
LIVE Rennes - Nice 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Nice Doelpunt A. Mounier met assist van L. Rémy Nice
42' Gele kaart Rennes Gele kaart voor K. Mangane Rennes
44' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Y. MVila Rennes
60' Doelpunt Rennes Doelpunt J. Leroy Rennes
67' Doelpunt Rennes Doelpunt S. Marveaux met assist van J. Briand Rennes
72' Wissel Rennes Wissel M. Pagis voor J. Briand Rennes
75' Gele kaart Nice Gele kaart voor I. Gacé Nice
78' Doelpunt Nice Doelpunt E. Faé Nice
78' Wissel Nice Wissel M. Bagayoko voor E. Mouloungui Nice
78' Wissel Nice Wissel O. Echouafni voor K. Coulibaly Nice
89' Wissel Rennes Wissel I. Bangoura voor A. Gyan Rennes
90' Wissel Nice Wissel M. Traoré voor A. Mounier Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Nice
Opstellingen Rennes - Nice

Voorbeschouwing Rennes - Nice

Rennes en Nice treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 16 augustus 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Nice slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.