Nabeschouwing Amiens SC - Monaco (0-2) || Ligue 1 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Amiens SC het dinsdag 4 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Monaco (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Amiens SC en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. R. Falcao maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Monaco vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 93e minuut moest B. Dibassy van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jérôme Brisard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Amiens SC verder met een speler minder. In de 96e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het R. Falcao van Monaco die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Monaco.

LIVE Amiens SC - Monaco 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Penalty Monaco Penalty R. Falcao Monaco 0-1
54' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor T. Monconduit Amiens SC
60' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Tielemans Monaco
61' Wissel Amiens SC Wissel S. Ghoddos voor F. Otero Amiens SC
73' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor A. Blin Amiens SC
74' Wissel Monaco Wissel H. Massengo voor N. Chadli Monaco
80' Wissel Amiens SC Wissel S. Segarel voor E. Gnahoré Amiens SC
86' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Aït Bennasser Monaco
90' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor K. Adénon Amiens SC
93' Rode kaart Amiens SC Rode kaart voor B. Dibassy Amiens SC
94' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Benaglio Monaco
96' Penalty Monaco Penalty R. Falcao Monaco 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Amiens SC - Monaco
Opstellingen Amiens SC - Monaco
De opstellingen van Amiens SC en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Amiens SC - Monaco

Amiens SC en Monaco treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Amiens SC en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Amiens SC en Monaco eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Amiens SC 0
Winst Monaco 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 18e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 19e plaats.