Nabeschouwing Amiens SC - Strasbourg (0-0) || Ligue 1

Zondag 28 april 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Amiens SC het zondag 28 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Licorne in Amiens.

Via de Amiens SC - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amiens SC - Strasbourg (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Amiens SC en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Amiens SC en Strasbourg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Stéphanie Frappart niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Amiens SC - Strasbourg
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
108
107
Gevaarlijke aanvallen
47
44
Passes
453
507
Overtredingen
12
21
Buitenspel
2
2
Corners
3
1
Wissels
2
3
LIVE Amiens SC - Strasbourg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amiens SC - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Ajorque Strasbourg
29' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Sissoko Strasbourg
63' Wissel Strasbourg Wissel L. Koné voor P. Martinez Strasbourg
70' Wissel Amiens SC Wissel F. Otero voor M. Konaté Amiens SC
75' Wissel Strasbourg Wissel A. Gonçalves voor S. Grandsir Strasbourg
78' Wissel Amiens SC Wissel S. Ghoddos voor S. Mendoza Amiens SC
83' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor C. Timite Amiens SC
85' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Martin Strasbourg
91' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor A. Thomasson Strasbourg
Opstellingen Amiens SC - Strasbourg
De opstellingen van Amiens SC en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amiens SC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Christophe Pélissier
Wissels Amiens SC
# Speler Pos.
16 Matthieu Dreyer K
24 Mathieu Bodmer V
19 Oualid El Hajjam V
25 Jordan Lefort V
34 Bongani Zungu M
11 Juan Ferney Otero Tovar A
7 Saman Ghoddos A
Formatie 3-4-2-1
Coach Thierry Laurey
Voorbeschouwing Amiens SC - Strasbourg

Amiens SC en Strasbourg treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amiens SC en Strasbourg elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Amiens SC 0
Winst Strasbourg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Amiens SC op een 17e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Amiens SC - Strasbourg Opstelling Amiens SC Opstelling Strasbourg Live Amiens SC - Strasbourg Live Amiens SC - Strasbourg kijken Amiens SC - Strasbourg kijken Live Amiens SC - Strasbourg stream Amiens SC - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Amiens SC - Strasbourg Uitslag Amiens SC - Strasbourg Statistieken Amiens SC - Strasbourg Ligue 1 2018/2019 Amiens SC - Strasbourg wedden Amiens SC - Strasbourg gokken Amiens SC - Strasbourg Unibet