Nabeschouwing Angers SCO - Rennes (3-3) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Angers SCO het zaterdag 6 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond-Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Rennes (3-3)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Angers SCO en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door H. Ben Arfa, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Angers SCO kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Reine-Adélaïde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette S. Bahoken zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Angers SCO de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Niang de 2-2 maakte voor Rennes. In de 75e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Rennes speler H. Ben Arfa. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Angers SCO. Het was J. Reine-Adélaïde die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Rainville bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Angers SCO - Rennes 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Rennes Doelpunt H. Ben Arfa met assist van M. Niang Rennes 0-1
47' Doelpunt Angers SCO Doelpunt J. Reine-Adélaïde met assist van P. Capelle Angers SCO 1-1
50' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. André Rennes
52' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken met assist van J. Reine-Adélaïde Angers SCO 2-1
55' Wissel Rennes Wissel H. Traoré voor M. Zeffane Rennes
58' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Niang Rennes
59' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang met assist van B. Bourigeaud Rennes 2-2
62' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor F. Tait Angers SCO
64' Gele kaart Rennes Gele kaart voor I. Sarr Rennes
69' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traoré Rennes
72' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor T. Mangani Angers SCO
73' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor S. Bahoken Angers SCO
75' Penalty Rennes Penalty H. Ben Arfa Rennes 2-3
78' Wissel Rennes Wissel R. Del Castillo voor B. André Rennes
78' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor T. Mangani Angers SCO
88' Wissel Angers SCO Wissel R. Aït Nouri voor A. Fulgini Angers SCO
89' Wissel Rennes Wissel E. Camavinga voor M. Niang Rennes
92' Doelpunt Angers SCO Doelpunt J. Reine-Adélaïde Angers SCO 3-3
95' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor L. Butelle Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Rennes
Opstellingen Angers SCO - Rennes
De opstellingen van Angers SCO en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Angers SCO - Rennes

Angers SCO en Rennes treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Rainville en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 5 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Angers SCO. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 0
Winst Rennes 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 12e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 10e plaats.