Nabeschouwing Dijon - Bordeaux (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 24 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 neemt Dijon het zaterdag 24 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gaston-Gérard in Dijon.

Via de Dijon - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dijon - Bordeaux (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Dijon en Bordeaux geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Francois Kamano, waarmee Bordeaux met 0-1 de leiding nam. Bordeaux vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Yann Karamoh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Qua balbezit waren Dijon en Bordeaux gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Dijon, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 0-0 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Dijon - Bordeaux
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
118
121
Gevaarlijke aanvallen
45
43
Passes
447
442
Overtredingen
18
12
Buitenspel
2
3
Corners
6
6
Wissels
2
3
LIVE Dijon - Bordeaux 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dijon - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Dijon Gele kaart voor V. Rosier Dijon
24' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Francois Kamano Bordeaux 0-1
29' Gele kaart Dijon Gele kaart voor M. Abeid Dijon
49' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Kamano Bordeaux
62' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Yann Karamoh Bordeaux 0-2
66' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor W. Saïd Dijon
67' Wissel Bordeaux Wissel A. Cornelius voor J. Briand Bordeaux
75' Wissel Bordeaux Wissel S. Kalu voor F. Kamano Bordeaux
78' Wissel Dijon Wissel E. Loiodice voor R. Amalfitano Dijon
84' Wissel Bordeaux Wissel L. Lerager voor Y. Sankharé Bordeaux
Opstellingen Dijon - Bordeaux
De opstellingen van Dijon en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dijon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Dijon
# Speler Pos.
16 Bobby Allain K
2 Mickaël Alphonse V
26 Fouad Chafik V
6 Laurent Ciman V
7 Frédéric Sammaritano M
12 Enzo Loiodice M
31 Sory Doumbouya A
31 A
Voorbeschouwing Dijon - Bordeaux

Dijon en Bordeaux treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dijon en Bordeaux elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Dijon 0
Winst Bordeaux 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dijon op een 18e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Dijon - Bordeaux Opstelling Dijon Opstelling Bordeaux Live Dijon - Bordeaux Live Dijon - Bordeaux kijken Dijon - Bordeaux kijken Live Dijon - Bordeaux stream Dijon - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Dijon - Bordeaux Uitslag Dijon - Bordeaux Statistieken Dijon - Bordeaux Ligue 1 2018/2019 Dijon - Bordeaux wedden Dijon - Bordeaux gokken Dijon - Bordeaux Unibet