Nabeschouwing Guingamp - Montpellier (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Guingamp het zaterdag 6 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Montpellier (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Guingamp en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Thuram in de 7e minuut, waardoor Guingamp met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 30 minuten was het A. Delort die Montpellier op een 0-1 voorsprong zette. In de 39e minuut kreeg F. Mollet van Montpellier voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Montpellier de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde N. Benezet de gelijkmaker voor Guingamp in de 64e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Guingamp - Montpellier 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Rode kaart Guingamp Rode kaart voor M. Thuram Guingamp
30' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort met assist van R. Aguilar Montpellier 0-1
31' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Oyongo Montpellier
36' Wissel Guingamp Wissel N. Julan voor L. Blas Guingamp
38' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
39' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor F. Mollet Montpellier
64' Wissel Guingamp Wissel Y. NGbakoto voor J. Sorbon Guingamp
64' Doelpunt Guingamp Doelpunt N. Benezet met assist van L. Deaux Guingamp 1-1
78' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
79' Wissel Guingamp Wissel G. Fofana voor L. Deaux Guingamp
83' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor D. Le Tallec Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Montpellier
Opstellingen Guingamp - Montpellier
De opstellingen van Guingamp en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Guingamp - Montpellier

Guingamp en Montpellier treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 4 keer wist de ploeg van Guingamp te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Guingamp. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Guingamp 0
Winst Montpellier 4
Gelijkspel 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 20e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 3e plaats.