Nabeschouwing Guingamp - Olympique Lyon (2-4) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Guingamp het zaterdag 10 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Olympique Lyon (2-4)

Het Ligue 1 duel tussen Guingamp en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-4 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Thuram, waarmee Guingamp met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Aouar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette M. Depay zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Olympique Lyonnais de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Olympique Lyonnais vergroot nadat M. Depay de 1-3 wist te scoren. In de 79e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Guingamp speler M. Thuram. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Olympique Lyonnais speler M. Cornet, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikael Lesage en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Olympique Lyon.

LIVE Guingamp - Olympique Lyon 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Guingamp Wissel G. Fofana voor L. Deaux Guingamp
21' Doelpunt Guingamp Doelpunt M. Thuram met assist van Pedro Rebocho Guingamp 1-0
57' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Terrier voor T. NDombèlé Olympique Lyonnais
62' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt H. Aouar met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 1-1
66' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay met assist van H. Aouar Olympique Lyonnais 1-2
69' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Blas Guingamp
71' Wissel Guingamp Wissel N. Julan voor L. Blas Guingamp
73' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay Olympique Lyonnais 1-3
76' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Depay Olympique Lyonnais
76' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Rafael voor K. Tete Olympique Lyonnais
78' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Morel Olympique Lyonnais
79' Penalty Guingamp Penalty M. Thuram Guingamp 2-3
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor M. Dembélé Olympique Lyonnais
84' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Cornet met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 2-4
85' Wissel Guingamp Wissel Y. NGbakoto voor M. Coco Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Olympique Lyon
Opstellingen Guingamp - Olympique Lyon
De opstellingen van Guingamp en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guingamp gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Coach
Voorbeschouwing Guingamp - Olympique Lyon

Guingamp en Olympique Lyon treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 17 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 8 keer wist de ploeg van Guingamp te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Guingamp. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Guingamp 2
Winst Olympique Lyon 8
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Guingamp op een 20e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 4e plaats.