Nabeschouwing Lille - Monaco (0-1) || Ligue 1

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Lille het vrijdag 15 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Monaco (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 0-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Carlos, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Monaco dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Monaco de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Lille - Monaco
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
118
86
Gevaarlijke aanvallen
51
42
Passes
488
254
Overtredingen
14
18
Buitenspel
1
1
Corners
5
3
Wissels
3
2
LIVE Lille - Monaco 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
71' Wissel Lille Wissel Luiz Araujo voor J. Bamba Lille
74' Wissel Lille Wissel Rui Fonte voor Rafael Leão Lille
79' Wissel Monaco Wissel W. Vainqueur voor A. Golovin Monaco
82' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibé Monaco
86' Gele kaart Lille Gele kaart voor Luiz Araujo Lille
87' Wissel Lille Wissel Thiago Maia voor Thiago Mendes Lille
89' Gele kaart Lille Gele kaart voor José Fonte Lille
90' Doelpunt Monaco Doelpunt Carlos met assist van J. Aholou Monaco 0-1
92' Wissel Monaco Wissel N. Chadli voor Rony Lopes Monaco
94' Gele kaart Lille Gele kaart voor Rui Fonte Lille
Opstellingen Lille - Monaco
De opstellingen van Lille en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lille - Monaco

Lille en Monaco treffen elkaar in de 29e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille en Monaco elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Lille 0
Winst Monaco 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 2e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lille - Monaco Opstelling Lille Opstelling Monaco Live Lille - Monaco Live Lille - Monaco kijken Lille - Monaco kijken Live Lille - Monaco stream Lille - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Lille - Monaco Uitslag Lille - Monaco Statistieken Lille - Monaco Ligue 1 2018/2019 Lille - Monaco wedden Lille - Monaco gokken Lille - Monaco Unibet