Nabeschouwing Montpellier - Caen (2-0) || Ligue 1

Zondag 27 januari 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Montpellier het zondag 27 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Caen (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Caen is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 2-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door G. Laborde, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van P. Baysse zorgde ervoor dat Montpellier op 2-0 kwam te staan in de 59e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Montpellier.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Caen
Goals
2
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
131
104
Gevaarlijke aanvallen
58
31
Passes
478
459
Overtredingen
15
17
Buitenspel
5
1
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Montpellier - Caen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Caen Gele kaart voor C. Ninga Caen
51' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde Montpellier 1-0
59' Eigen doelpunt Montpellier Eigen doelpunt P. Baysse Montpellier 2-0
66' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor D. Le Tallec Montpellier
66' Wissel Caen Wissel C. Beauvue voor S. Khaoui Caen
72' Wissel Caen Wissel A. Mbengue voor Y. Armougom Caen
80' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor C. Ninga Caen
84' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor S. Sambia Montpellier
88' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor G. Laborde Montpellier
90' Wissel Montpellier Wissel M. Ristić voor F. Mollet Montpellier
Opstellingen Montpellier - Caen
De opstellingen van Montpellier en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Caen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Fabien Mercadal
Wissels Caen
# Speler Pos.
1 Erwin Zelazny K
22 Adama Mbengue V
17 Jessy Deminguet M
5 Baïssama Sankoh M
19 Malik Tchokounté A
13 Evens Joseph A
12 Claudio Beauvue A
Voorbeschouwing Montpellier - Caen

Montpellier en Caen treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Caen elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 0
Winst Caen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 7e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Montpellier - Caen Opstelling Montpellier Opstelling Caen Live Montpellier - Caen Live Montpellier - Caen kijken Montpellier - Caen kijken Live Montpellier - Caen stream Montpellier - Caen Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Caen Uitslag Montpellier - Caen Statistieken Montpellier - Caen Ligue 1 2018/2019 Montpellier - Caen wedden Montpellier - Caen gokken Montpellier - Caen Unibet