Nabeschouwing Nice - Guingamp (3-0) || Ligue 1

Zondag 28 april 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nice het zondag 28 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Guingamp (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Y. Atal, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. Nice vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Atal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Nice, waarmee Y. Atal zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Nice dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Nice - Guingamp
Goals
3
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
116
101
Gevaarlijke aanvallen
50
43
Passes
576
343
Overtredingen
12
19
Buitenspel
1
1
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Nice - Guingamp 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Nice Doelpunt Y. Atal met assist van A. Tameze Nice 1-0
16' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
19' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor M. Merghem Guingamp
36' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Hérelle Nice
38' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Tameze Nice
63' Wissel Guingamp Wissel A. Mendy voor M. Coco Guingamp
65' Wissel Nice Wissel Danilo Barbosa voor J. Makengo Nice
68' Doelpunt Nice Doelpunt Y. Atal Nice 2-0
70' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor É. Didot L. Phiri Guingamp
70' Wissel Guingamp Wissel A. Mendy voor Guingamp
72' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Burner Nice
73' Doelpunt Nice Doelpunt Y. Atal met assist van I. Sacko Nice 3-0
77' Wissel Nice Wissel I. Ganago voor Y. Atal Nice
78' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor M. Merghem Guingamp
78' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor É. Didot Guingamp
83' Wissel Nice Wissel A. Jaziri voor A. Saint-Maximin Nice
Opstellingen Nice - Guingamp
De opstellingen van Nice en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Patrick Vieira
Formatie 4-2-3-1
Coach Jocelyn Gourvennec
Voorbeschouwing Nice - Guingamp

Nice en Guingamp treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nice en Guingamp elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Nice 0
Winst Guingamp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 8e positie staat, terwijl we Guingamp terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nice - Guingamp Opstelling Nice Opstelling Guingamp Live Nice - Guingamp Live Nice - Guingamp kijken Nice - Guingamp kijken Live Nice - Guingamp stream Nice - Guingamp Fox Sports Nabeschouwing Nice - Guingamp Uitslag Nice - Guingamp Statistieken Nice - Guingamp Ligue 1 2018/2019 Nice - Guingamp wedden Nice - Guingamp gokken Nice - Guingamp Unibet