Nabeschouwing Nîmes - Amiens SC (3-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Nîmes het zaterdag 1 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Costières in Nîmes.

Via de Nîmes - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nîmes - Amiens SC (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nîmes en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nîmes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Denis Bouanga, waarmee Nîmes met 1-0 de leiding nam. Nîmes vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Alioui op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Alioui van Nîmes die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Karim Abed, waardoor Nîmes dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nîmes - Amiens SC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nîmes - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Mendoza Amiens SC
22' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Dibassy Amiens SC
45' Doelpunt Nîmes Doelpunt Denis Bouanga Nîmes 1-0
46' Wissel Amiens SC Wissel E. Gnahoré voor J. Lefort Amiens SC
62' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor K. Adénon Amiens SC
64' Wissel Nîmes Wissel R. Alioui voor C. Dépres Nîmes
64' Wissel Amiens SC Wissel Ganso voor M. Bodmer Amiens SC
76' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Alioui met assist van Denis Bouanga Nîmes 2-0
77' Wissel Amiens SC Wissel C. Timite voor T. Monconduit Amiens SC
78' Wissel Nîmes Wissel U. Bozok voor S. Thioub Nîmes
81' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor R. Ripart Nîmes
83' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor S. Ghoddos Amiens SC
84' Wissel Nîmes Wissel A. Bobichon voor J. Ferri Nîmes
87' Doelpunt Nîmes Doelpunt R. Alioui met assist van U. Bozok Nîmes 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Nîmes - Amiens SC
Opstellingen Nîmes - Amiens SC
De opstellingen van Nîmes en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nîmes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.