Nabeschouwing PSG - Reims (4-1) || Ligue 1 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt PSG het woensdag 26 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Reims (4-1)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Reims is onder leiding van scheidsrechter Olivier Thual geëindigd in een 4-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Reims kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van X. Chavalerin. Paris Saint Germain kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Cavani, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Paris Saint Germain vervolgens op 2-1. Het was Neymar die vanaf 11 meter wist te scoren in de 24e minuut.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Paris Saint Germain vergroot nadat E. Cavani de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 55e minuut wist T. Meunier namens Paris Saint Germain de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Olivier Thual en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van PSG.

LIVE PSG - Reims 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Reims Doelpunt X. Chavalerin met assist van P. Chavarría Reims 0-1
5' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani Paris Saint Germain 1-1
23' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Meunier voor C. Dagba Paris Saint Germain
24' Penalty Paris Saint Germain Penalty Neymar Paris Saint Germain 2-1
39' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Romao Reims
44' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani Paris Saint Germain 3-1
55' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt T. Meunier met assist van M. Diaby Paris Saint Germain 4-1
59' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Nkunku voor J. Draxler Paris Saint Germain
63' Wissel Reims Wissel H. Kamara voor R. Oudin Reims
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel Á. Di María voor A. Rabiot Paris Saint Germain
69' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor P. Chavarría Reims
81' Wissel Reims Wissel N. Mbemba voor A. Romao Reims
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Reims
Opstellingen PSG - Reims
De opstellingen van PSG en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.