Nabeschouwing Toulouse - Dijon (2-2) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Toulouse het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Dijon (2-2)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Toulouse en Dijon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Reynet in de 5e minuut, waardoor Toulouse met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 24 minuten was het N. Aguerd die Dijon op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Dijon via een goal van M. Abeid in de 69e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 72e minuut was het Toulouse dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Gradel. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Leya van Toulouse de 2-2 maakte in de 77e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Toulouse - Dijon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Lautoa Dijon
5' Rode kaart Toulouse Rode kaart voor B. Reynet Toulouse
8' Wissel Toulouse Wissel M. Goicoechea voor K. Sidibé Toulouse
24' Doelpunt Dijon Doelpunt N. Aguerd met assist van Júlio Tavares Dijon 0-1
58' Wissel Toulouse Wissel A. Leya voor N. Mubele Toulouse
63' Gele kaart Dijon Gele kaart voor M. Abeid Dijon
63' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor B. Jeannot Dijon
68' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor S. Moreira Toulouse
69' Doelpunt Dijon Doelpunt M. Abeid met assist van N. Sliti Dijon 0-2
72' Doelpunt Toulouse Doelpunt M. Gradel met assist van M. Dossevi Toulouse 1-2
74' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor A. Leya Toulouse
77' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Leya met assist van M. Gradel Toulouse 2-2
79' Wissel Dijon Wissel F. Sammaritano voor M. Abeid Dijon
89' Wissel Dijon Wissel J. Marié voor W. Lautoa Dijon
92' Gele kaart Dijon Gele kaart voor F. Sammaritano Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Dijon
Opstellingen Toulouse - Dijon
De opstellingen van Toulouse en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.