Nabeschouwing Toulouse - Montpellier (0-3) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20:00 uur



In de Ligue 1 2018/2019 neemt Toulouse het zaterdag 27 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Montpellier (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 0-3 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door G. Laborde, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. Montpellier vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Delort op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Sambia van Montpellier die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Karim Abed, waardoor Montpellier dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Montpellier
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
22
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
40
53
Gevaarlijke aanvallen
12
26
Passes
445
462
Overtredingen
13
13
Buitenspel
3
2
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Toulouse - Montpellier 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Delort Montpellier
21' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde Montpellier 0-1
23' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor J. Durmaz Toulouse
24' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort Montpellier 0-2
46' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor C. Jullien Toulouse
46' Wissel Toulouse Wissel J. Bostock voor Issiaga Sylla Toulouse
66' Wissel Toulouse Wissel Y. Cahuzac voor J. Durmaz Toulouse
75' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor G. Laborde Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel P. Škuletić voor A. Delort Montpellier
88' Wissel Montpellier Wissel P. Lasne voor F. Mollet Montpellier
91' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. Jean Toulouse
93' Doelpunt Montpellier Doelpunt S. Sambia Montpellier 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Montpellier
Opstellingen Toulouse - Montpellier
De opstellingen van Toulouse en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Toulouse - Montpellier

Toulouse en Montpellier treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 8 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Toulouse. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 5
Winst Montpellier 8
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 9e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Toulouse - Montpellier Opstelling Toulouse Opstelling Montpellier Live Toulouse - Montpellier Live Toulouse - Montpellier kijken Toulouse - Montpellier kijken Live Toulouse - Montpellier stream Toulouse - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Montpellier Uitslag Toulouse - Montpellier Statistieken Toulouse - Montpellier Ligue 1 2018/2019 Toulouse - Montpellier wedden Toulouse - Montpellier gokken Toulouse - Montpellier Unibet