Nabeschouwing Auxerre - Grenoble Foot 38 (2-0) || Ligue 1 2008/2009

Woensdag 13 mei 2009 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Auxerre het woensdag 13 mei 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Grenoble Foot 38.

Via de Auxerre - Grenoble Foot 38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Grenoble Foot 38 (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Grenoble Foot 38 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Auxerre. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Auxerre op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Jelen. Helaas voor Auxerre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Auxerre dat via I. Jelen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Auxerre - Grenoble Foot 38
2
0
LIVE Auxerre - Grenoble Foot 38 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Grenoble Foot 38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor I. Jelen Auxerre
31' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel Z. Rendulic voor M. Vitakic Grenoble Foot 38
37' Doelpunt Auxerre Doelpunt I. Jelen Auxerre
56' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel M. Dimitrijevic voor N. Akrour Grenoble Foot 38
64' Wissel Auxerre Wissel K. Lejeune voor K. Chafni Auxerre
65' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor B. Cesar Grenoble Foot 38
73' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor V. Birsa Auxerre
74' Doelpunt Auxerre Doelpunt I. Jelen met assist van B. Pedretti Auxerre
78' Wissel Auxerre Wissel D. Oliech voor V. Birsa Auxerre
78' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel Y. Ravet voor B. El Moubarki Grenoble Foot 38
89' Wissel Auxerre Wissel D. Niculae voor I. Jelen Auxerre
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Grenoble Foot 38
Opstellingen Auxerre - Grenoble Foot 38

Voorbeschouwing Auxerre - Grenoble Foot 38

Auxerre en Grenoble Foot 38 treffen elkaar in de 35e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Grenoble Foot 38 in de Ligue 1 vond plaats op 7 december 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.