Nabeschouwing Bordeaux - Le Havre (4-0) || Ligue 1 2008/2009

Dinsdag 28 oktober 2008 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Bordeaux het dinsdag 28 oktober 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre.

Via de Bordeaux - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Le Havre (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Le Havre is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Bellion. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Bordeaux dat via D. Bellion dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Cavenaghi dacht na 71 minuten te scoren voor Bordeaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Bordeaux via Wendel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Le Havre
4
0
LIVE Bordeaux - Le Havre 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Bordeaux Doelpunt D. Bellion met assist van Y. Gouffran Bordeaux
44' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor M. Baca Le Havre
48' Doelpunt Bordeaux Doelpunt D. Bellion met assist van Y. Gouffran Bordeaux
52' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Gouffran Bordeaux
63' Wissel Le Havre Wissel A. Alassane voor J. Fontaine Le Havre
63' Wissel Le Havre Wissel S. Noro voor O. Davidas Le Havre
65' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor M. Lô Sambou Le Havre
69' Wissel Bordeaux Wissel Fernando voor Y. Gourcuff Bordeaux
69' Wissel Bordeaux Wissel M. Chamakh voor Y. Gouffran Bordeaux
71' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Cavenaghi met assist van M. Chamakh Bordeaux
76' Wissel Bordeaux Wissel G. Obertan voor D. Bellion Bordeaux
80' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Wendel met assist van M. Chamakh Bordeaux
82' Wissel Le Havre Wissel H. Alla voor K. Anin Le Havre