Nabeschouwing Bordeaux - Nice (2-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 14 maart 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Bordeaux het zaterdag 14 maart 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice.

Via de Bordeaux - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Nice (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Nice is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Chamakh. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Nice dat via H. Bamogo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Henrique dacht na 47 minuten te scoren voor Bordeaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Nice
2
1
LIVE Bordeaux - Nice 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Rool Nice
18' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Chamakh met assist van Y. Gourcuff Bordeaux
22' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Diarra Bordeaux
23' Penalty Nice Penalty H. Bamogo E. Faé Nice
47' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Henrique met assist van Wendel Bordeaux
57' Wissel Bordeaux Wissel Y. Gouffran voor D. Bellion Bordeaux
65' Wissel Nice Wissel Adeílson voor H. Bamogo Nice
66' Wissel Nice Wissel C. Ben Saada voor M. Traoré Nice
73' Wissel Nice Wissel J. Sablé voor E. Faé Nice
78' Wissel Bordeaux Wissel P. Ducasse voor Jussiê Bordeaux
84' Wissel Bordeaux Wissel A. Traoré voor Wendel Bordeaux
90' Gele kaart Nice Gele kaart voor V. Hognon Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Nice
Opstellingen Bordeaux - Nice

Voorbeschouwing Bordeaux - Nice

Bordeaux en Nice treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 25 oktober 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Nice slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.